Вибір богів олімпійських - вони це читали найбільше

Автор : Єжова Тетяна 2 травня 2019 р.

Ознака сучасності - жвавий літературний процес. Наразі широкий спектр можливостей відкритий для молодих письменників.

Зустріч із талановитою та вже успішною літераторкою Юлією Чернієнко, нашою землячкою, відбулася в Академічному ліцеї в передсвяткові дні. Учні 9 РГФ та 10 УІФ класів підготувалися до діалогу із вже відомою та зірковою письменницею: прочитали її повість "Помста" та склали низку питань до авторки.
Для них не стало відкриттям, що Юлія в 2017 році здобула одразу дві винагороди: друге місце в Міжнародному літературному конкурсі "Крилатий лев" з повістю "Помста" - книгою про підлітковий булінг та дорослу байдужість, і перше місце в Міжнародному літературному конкурсі "Гранослов" з романом "Раби". 
Що є першопричиною булінгу? На що необхідно звернути увагу, щоб попередити булінг? Що могло б стати, образно кажучи, "щепленням" від булінгу? На ці та інші запитання Юлія дала розгорнуті відповіді. Зокрема вона зазначила, що як дитина себе відчуває, так її сприймають інші.

Ліцеїстів-філологів та журналістів цікавили поради від успішного автора щодо організації свого часу, пошуку творчого натхнення, підвищення свого рівня майстерності як літераторів. 

Юлія щиро поділилася своїми "секретами", тому що розуміє творчий пошук учнів як ніхто інший, бо декілька років тому теж навчалася в ліцеї.


Письменниця зацікавила живою розмовою й викликала інтерес до читання вже надрукованих та наступних книг. 

Вона порадила писати, писати й ще раз писати, надсилати на конкурси та у видавництва свої твори, і тоді успіх неодмінно прийде! Мрійте, працюйте - і ваше ім'я з'явиться в плеяді літературних зірок!







Напишіть відгук

Підписатися на повідомлення | Підписатися на коментарі

- Copyright © Книжкова Одіссея - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -