Вибір богів олімпійських - вони це читали найбільше

Archive for 04/09/19

Знайомтеся – юна письменниця-фантаст! Ліцеїстка – переможець літературного конкурсу

Автор : Єжова Тетяна

Урочистий фінал конкурсу "ФантФест"

Фантастичні емоції, інтригуюче очікування результатів, радість перемоги, неперевершені ведучі, визнання літературних талантів - все це на святковому фіналі конкурсів "ФантФест" та "Фанбук або Читання планшетної ери". 
Урочисте нагородження переможців ІІ етапу загальноміського конкурсу «Читацькі перегони» - «Читання планшетної ери», та нагородження переможців і призерів VІ відкритого літературного конкурсу творів у жанрі фантастики та фентезі «ФантФест» відбулося 8 квітня у залі Палацу дитячої творчості.
У творчому змаганні конкурсу "ФантФест" брали  участь діти та молодь віком від 12 до 21 року з усіх куточків України: із Одеси, Кропивницького, Львова, Києва, Волинської, Миколаївської, Харківської, Полтавської, Донецької та  Херсонської областей. Прочитати твори письменників-початківців можна на сайті Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
Мартинова Катерина, учениця 8 ІНФ класу Херсонського академічного ліцею імені О.В.Мішукова, здобула перемогу на VІ відкритому літературному конкурсі творів у жанрі фантастики та фентезі «ФантФест» в номінації "Віртуозна динаміка твору" з оповіданням "Шостий кубик".
Ліцеїстку привітали на святковій церемонії нагородження переможців. Вона отримала не тільки диплом та подарунки, а й визнання знаних письменників міста. Зазначимо, що очолювала авторитетне журі конкурсу відома письменниця, що працює у жанрі фентезі, "Золотий автор України" Дара Корній.
Радо привітали переможницю її однокласники та вчителі. Зокрема, Годованюк О.П., вчитель зарубіжної літератури: «Вітаю Катерину Мартинову з перемогою в літературному конкурсі! Радію за обдаровану, талановиту мою ученицю, яка по-справжньому любить читати книги, а тепер уже й писати їх! Думаю, незабаром побачимо Катіну збірку оповідань!».






Вітаємо Катерину!!!







Єжова Т.М., завідувач бібліотеки








- Copyright © Книжкова Одіссея - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -