Вибір богів олімпійських - вони це читали найбільше

Archive for 04/10/19

Читайте! Творіть! Перемагайте!

Автор : Єжова Тетяна

8 квітня відбулась церемонія нагородження переможців загальноміського конкурсу читацької творчості «Фанбук»:  «Читання планшетної ери» – ІІ етапу загальноміського конкурсу на підтримку дитячого читання в Палаці дитячої творчості.
Учасники конкурсу успішно впоралися із завданнями конкурсу: створили фан-буки за сучасними дитячими книгами та склали рейтингові списки із п’яти кращих сучасних дитячих книг, які конкурсанти вважають цікавими і рекомендують для прочитання своїм одноліткам.
Єжова Т.М., завідувач бібліотеки Академічного ліцею імені О.В. Мішукова, яка була у складі журі конкурсу, у вітальному слові на церемонії нагородження переможців відмітила високий творчий рівень фан-буків – творчих робіт, створених за сучасною дитячою книгою.
Вона розповіла, що члени журі були вражені майстерністю конкурсантів, які змогли створити інтерактивні, нестандартні за формою роботи, виявили літературні таланти, продемонстрували  креативний підхід до «видавництва» власної «фан-книги». 
Тетяна Миколаївна вручила дипломи та книжкові подарунки переможцям конкурсу фан-буків в окремих номінаціях та побажала кожному учаснику конкурсу подальших успіхів та радості від спілкування з найнадійнішим другом – Книгою.

До вашої уваги топ-п'ятірка від учасників конкурсу "Читання планшетної ери":
1.    Наталя Щерба, серія «Лунастри»
2.    Оксана Лущевська, «Задзеркалля»
3.    Маркус Зузак, «Викрадачка книжок»
4.    Керстін Гір, трилогія «Таймлесс»
5.    Ракель Паласіо, «Диво»

Читайте! Творіть! Перемагайте!

Єжова Т.М., завідувач бібліотеки

- Copyright © Книжкова Одіссея - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -