Вибір богів олімпійських - вони це читали найбільше

Archive for 11/22/18

«Цінуйте тих, хто серцем чує!..»

Автор : Єжова Тетяна

Засідання Літературної майстерні 

Безкраї простори наших степів з’явилися з-під легких змахів літературного пензля ліцеїстів - поетів-аматорів, яких зібрала Літературна майстерня бібліотеки ліцею 21 листопада 2018 р. Вони окрасили різнобарвними поетичними рядками наші небосхили й водограї, поля й лани, озера та ліси.

Ведучі Борідько Ольга та Кравченко Єлизавета, учениці 8 ІНФ класу,  не тільки направляли хід заходу під назвою «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі», а й долучалися до читання авторських поезій.


Учасники Омельчук Анна (9 ІНФ), Бєляєва Марія (9 РГФ), Борідько Ольга (8 ІНФ), Чечуй Єлизавета (9 ІНФ), Савка Іванна (8 МПН) читали свої вірші про безмежну любов до нашої країни, до природи, розмірковували про дружбу та кохання, ділилися найпотаємнішими думками.


Сьогодні лунали вірші Ліни Костенко у виконанні Бєляєвої Марії, з 9 РГФ класу, та вірш "Хотіла б я піснею стати" Лесі Українки, який натхненно прочитала  Гідулянова Юлія, учениця 8 РГФ класу.
 
Неочікуваним і радісним сюрпризом стала участь у заході талановитої поетеси, випускниці ліцею Левакіної Анастасії, яка зараз проходить практику в ліцеї. Вона прочитала свої нові поетичні твори й пообіцяла взяти участь у наступній Літературній майстерні.


Насамкінець Єжова Т.М., завідувач бібліотеки, запропонувала гру «Назви автора». За правильну відповідь учасник отримував картку-сувенір із віршем загаданого українського поета та з афоризмами Григорія Сковроди на звороті.
  
Поезія допомагає нам жити разом. Найтонші та найглибші почуття випромінюють ті,  «хто серцем чує». Сподіваємось, що всіх учасників Літературної майстерні назавжди заполонило чарівне поетичне слово.


Єжова Т.М., завідувач бібліотеки
Колажі автора

- Copyright © Книжкова Одіссея - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -