Вибір богів олімпійських - вони це читали найбільше

Archive for 12/29/18

Свято наближається!

Автор : Єжова Тетяна

Новорічні зустрічі у Літературній майстерні


Яке щастя, коли на новорічні свята та Різдво зустрічаються добрі друзі. У передноворічні дні у бібліотеці ліцею зібралися разом учасники Літературної майстерні, які стали вже добрими друзями, на тепле, світле свято, щоб наповнити свої серця теплом, веселощами та гарним настроєм. Для цього добрим друзям потрібно небагато: цікаві ігри, красива, життєрадісна музика, сердечні вітання. Ми всі разом постаралися, щоб все це було на нашому святі.


Єжова Т.М., завідувач бібліотеки, підготувала веселу новорічну вікторину, в якій взяли участь всі гості.  Увесь грудень ми живемо в очікуванні дива. Тому доречна була чарівна скринька бажань з таємничими згорточками, яка подорожувала по колу, та чудесний адвент-календар, у якому учасники знайшли побажання для кожного на наступний рік, а назад поклали свої загадані бажання. До речі, у шухлядки цього календаря заглядали й "справжні" Дід Мороз і Снігуронька, по сумісництву учні  9 ПМВ класу, які вітали із святами ліцеїстів протягом усього дня.


Ми всі чекаємо й готуємося до веселих новорічних свят, тому учасники заходу разом написали жартівливу телеграму головному герою свята - Діду Морозу, та підготували невеличку поетичну програму – прочитали вірші про зиму класиків української та світової літератури. Усі були приємно вражені, що під час заходу було святкове чаювання з солодощами. Родзинками заходу стали виступ Чечуй Єлизавети, учениці 9 ІНФ класу, яка виконала декілька імпровізацій на гітарі, та фрагмент фантастичної книги, який прочитала автор - Мартинова Катерина, учениця 8 ІНФ класу.


Тетяна Миколаївна побажала всім учасникам завжди залишатися трохи дітьми, і тоді двері в чарівну казку завжди будуть відкриті. Тож свято вдалося: ми не тільки зустрічали Новий рік, а й придбали багато нових друзів, а це, як відомо, хороша прикмета!


Єжова Т.М., завідувач бібліотеки
Колажі автора

- Copyright © Книжкова Одіссея - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -